מתכון

גרנולה מלוחה עם עדשים וגרעינים

גרנולה מלוחה שמתאימה כתוספת קראנצ'ית לאורז, סלטים וכריכים. אפשר גם להוסיף אותה ליוגורט או לנשנש בין ארוחות

2,720 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2018
גרנולה מלוחה עם עדשים וגרעינים של רינת צדוק. צילום: חיים יוסף
גרנולה מלוחה עם עדשים וגרעינים של רינת צדוק. צילום: חיים יוסף

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מרתיחים מים בסיר, מוסיפים עדשים ומבשלים כ־8 דקות עד שהן מתרככות. מסננים ומצננים.

2

מחממים תנור ל־160 מעלות. מערבבים את כל המרכיבים, מפזרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 20־15 דקות. מערבבים את התערובת כל 7 דקות - לייבוש שווה.