מתכון

דלעת כבושה

כשמוסיפים לדלורית את התבלינים הנכונים ונותנים להם להיכבש ביחד בצנצנת היא נהפכת אחרי שעות ספורות למעדן

8,329 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2018
דלעת כבושה של רינת צדוק.  צילום : חיים יוסף
דלעת כבושה של רינת צדוק. צילום : חיים יוסף

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מסדרים את פרוסות הדלורית בשכבות בצנצנת זכוכית מעוקרת.

2

 מרתיחים את כל שאר המרכיבים, מסירים מהאש ומצננים כ־10 דקות.

3

יוצקים את הנוזלים עד קצה הצנצנת, מניחים כ־8 שעות בחוץ ומעבירים למקרר.