החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מסדרים את פרוסות הדלורית בשכבות בצנצנת זכוכית מעוקרת.
2
מרתיחים את כל שאר המרכיבים, מסירים מהאש ומצננים כ־10 דקות.
3
יוצקים את הנוזלים עד קצה הצנצנת, מניחים כ־8 שעות בחוץ ומעבירים למקרר.
כשמוסיפים לדלורית את התבלינים הנכונים ונותנים להם להיכבש ביחד בצנצנת היא נהפכת אחרי שעות ספורות למעדן
מסדרים את פרוסות הדלורית בשכבות בצנצנת זכוכית מעוקרת.
מרתיחים את כל שאר המרכיבים, מסירים מהאש ומצננים כ־10 דקות.
יוצקים את הנוזלים עד קצה הצנצנת, מניחים כ־8 שעות בחוץ ומעבירים למקרר.