החומרים טבלת מידות ומשקלות
לקישוט
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל־180 מעלות. חוצים כל ארטישוק לאורכו, מושחים בשמן זית ומפזרים מלח ופלפל. אופים כ־30 דקות עד שהארטישוקים זהובים ורכים.
2
צורבים גבעולי בצל ירוק במחבת עם שמן זית.
3
מרתיחים מים בסיר ומבשלים בהם את תפוחי האדמה כ־20 דקות עד שהם רכים. מעבירים למי קרח. חולטים את האספרגוס במים הרותחים כדקה ומעבירים למי קרח.
4
מעבירים את כל המרכיבים לקערה, מערבבים ומתקנים תיבול. מפזרים מעל פרחי ארטישוק וקליפת לימון.