החומרים טבלת מידות ומשקלות
לסלטון תאנים
אופן ההכנה
1
מערבבים את כל מרכיבי הסלטון בעדינות כדי שלא תיווצר עיסה.
2
מניחים על כל פרוסת דג כפית גדושה מהסלטון.
3
מזלפים עוד מעט שמן זית ומיץ ליים ובוזקים מלח ופלפל. מקשטים בפלפל חריף ובפרחי כוסברה.
מנת קיץ נהדרת, מרשימה ומרעננת - רק הקפידו לבחור דג עונתי מקומי וטרי
מערבבים את כל מרכיבי הסלטון בעדינות כדי שלא תיווצר עיסה.
מניחים על כל פרוסת דג כפית גדושה מהסלטון.
מזלפים עוד מעט שמן זית ומיץ ליים ובוזקים מלח ופלפל. מקשטים בפלפל חריף ובפרחי כוסברה.