משקאות

ערק תאנים ולואיזה

השילוב המיוחד בין האניסיות של הערק למתיקות התאנים ותיבול התימין והלואיזה יוצר משקה קיצי מרענן ושובר שגרה

3,507 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2018
ערק תאנים ולואיזה של רינת צדוק. צילום: חיים יוסף.
ערק תאנים ולואיזה של רינת צדוק. צילום: חיים יוסף.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

למחית תאנים

להרכבת המשקה

אופן ההכנה

1

מכינים את מחית התאנים: מערבבים את כל מרכיבי המחית ומניחים בצד ל־10 דקות.

2

מוציאים את התימין וטוחנים בבלנדר עד לקבלת מחית אחידה.

3

מניחים בכל כוס 6 קוביות קרח ו־2 כפות מחית תאנים, יוצקים ערק ומים מוגזים ומערבבים. מקשטים בענף לואיזה, פרוסת תאנה וחצי פלח ליים.