המלצת השף: להגיש את התבשיל עם אטריות פיצ'י שמכינים ללא מכונת פסטה.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים סיר עם תחתית כפולה ומוסיפים את השאלוטס ואת הלחי. משחימים את הבשר.
2
מוסיפים את היין, העגבניות, ליטר מים ואת התבלינים. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש לבעבוע עדין. מבשלים עם מכסה סגור במשך 3 שעות עד שהבשר מתרכך.
3
מצננים את הבשר לטמפרטורת החדר, ומפרידים בין הבשר לרוטב. מפוררים את הבשר לרצועות דקות.
4
מצמצמים את הרוטב עם קוביית חמאה, ואז מחזירים אליו את הבשר.
5
מרתיחים סיר עם מים וכפית מלח דק. זורקים את הפיצ'י (או פסטה ארוכה אחרת) למים לבישול קצר של ארבע דקות (אם משתמשים בפסטה יבשה, יש צורך בבישול ארוך יותר לפי הוראות היצרן). מסננים ומעבירים את האטריות למחבת עם הרוטב והבשר, ומבשלים ביחד במשך כדקה.
6
מערבבים נמרצות, מעבירים לצלחת ומגישים. אפשר להוסיף פרמז'ן ועלי בזיל טרי.