לצורך הכנת המתכון יש צורך בהכנת בצק פסטה בסיסי.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
למילוי:
לרוטב:
אופן ההכנה
מכינים את הרוטב
1
קולים קליפות סרטנים בתנור עד להזהבה.
2
מחממים סיר גדול ומאדים קלות את הירקות ביחד עם הקליפות סרטנים. מוסיפים יין ופסטיס, תבלינים ומכסים במים. מרתיחים, מנמיכים את האש, וממשיכים לבשל בבעבוע עדין למשך שעה.
3
מסננים ומצמצמים על אש קטנה בשליש את כמות הנוזל.
4
מחממים מחבת, מוסיפים 250 מל ציר סרטנים וחמאה ומצמצמים במחבת עד שהרוטב סמיך.
מכינים את המילוי והרביולי
5
מטגנים את השאלוט, מוסיפים את זרעי הכוסברה ובשר הסרטנים. מערבבים, מסירים מהאש ומצננים.
6
מערבבים בקערה את הסרטנים עם הגבינה ביחס 2:3 לטובת הסרטנים. מוסיפים מעט מלח.
7
מרדדים את בצק הפסטה (מספר7, אחד לפני הדק ביותר). מסמנים עם רינג עיגולים ושמים במרכז כל עיגול כפית מהמילוי.
8
מכסים ברדיד בצק נוסף.
9
חורצים עיגולים עם הרינג, ומהדקים שלא יהיו אוויר.
10
מבשלים שלוש דקות במים רותחים, ומעבירים לרוטב הסרטנים.