מתכון

רביולי סרטנים של שף איתן ונונו

מתחשק לכם להשקיע? שף איתן ונונו מלמד איך מכינים רביולי במילוי סרטנים וברוטב על בסיס קליפותיהם

5,531 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2018
  • רביולי סרטנים של שף איתן ונונו. צילום: רן בירן
    רביולי סרטנים של שף איתן ונונו. צילום: רן בירן
  • רביולי סרטנים של שף איתן ונונו. צילום: רן בירן
    רביולי סרטנים של שף איתן ונונו. צילום: רן בירן
  • רביולי סרטנים של שף איתן ונונו. צילום: רן בירן
    רביולי סרטנים של שף איתן ונונו. צילום: רן בירן
  • רביולי סרטנים של שף איתן ונונו. צילום: רן בירן
    רביולי סרטנים של שף איתן ונונו. צילום: רן בירן

לצורך הכנת המתכון יש צורך בהכנת בצק פסטה בסיסי.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

למילוי:

לרוטב:

אופן ההכנה

מכינים את הרוטב

1

קולים קליפות סרטנים בתנור עד להזהבה.

2

מחממים סיר גדול ומאדים קלות את הירקות ביחד עם הקליפות סרטנים. מוסיפים יין ופסטיס, תבלינים ומכסים במים. מרתיחים, מנמיכים את האש, וממשיכים לבשל בבעבוע עדין למשך שעה.

3

מסננים ומצמצמים על אש קטנה בשליש את כמות הנוזל.

4

מחממים מחבת, מוסיפים 250 מל ציר סרטנים וחמאה ומצמצמים במחבת עד שהרוטב סמיך.

מכינים את המילוי והרביולי

5

מטגנים את השאלוט, מוסיפים את זרעי הכוסברה ובשר הסרטנים. מערבבים, מסירים מהאש ומצננים.

מטגנים את בשר הסרטנים. צילום: רן בירן

6

מערבבים בקערה את הסרטנים עם הגבינה ביחס 2:3 לטובת הסרטנים. מוסיפים מעט מלח.

מילוי לרביולי סרטנים. צילום: רן בירן

7

מרדדים את בצק הפסטה (מספר7, אחד לפני הדק ביותר). מסמנים עם רינג עיגולים ושמים במרכז כל עיגול כפית מהמילוי.

מניחים את המילוי על הבצק. צילום: רן בירן

8

מכסים ברדיד בצק נוסף.

מכסים עם יריעת בצק נוספת. צילום: רן בירן

9

חורצים עיגולים עם הרינג, ומהדקים שלא יהיו אוויר.

רביולי סרטנים של שף איתן ונונו. צילום: רן בירן

10

מבשלים שלוש דקות במים רותחים, ומעבירים לרוטב הסרטנים.