מתכון

פשטידת תירס

מתכון לפשטידת תירס קלה שתמיד מצליחה. מתוך ספרו הקלאסי של קובי בר "פשטידות"

82,037 בשלנים התעניינו במתכון זה
מאי 2019
פשטידת תירס. צילום: shutterstock
פשטידת תירס. צילום: shutterstock

לתבנית מוארכת בגודל 30X10 ס"מ.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות).

2

שמים בקערה גדולה את גרעיני וקמח התירס, הביצים, הקוטג', הלבן ואבקת המרק. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים לתערובת אחידה.

3

משמנים את התבנית עם מרגרינה ומעבירים לתוכה את הבלילה.

4

זורים על פני הפשטידה את הגבינה הצהובה ואופים כ-50 דקות, או עד שהגבינה תימס ותבעבע.