אולי המנה הכי חשובה בארוחה. עד שכולם נאספים סביב השולחן אני מגישה לכל אורח קוקטייל וסגורה על כך שלכולם יהיה מצב רוח נהדר.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מערבבים יין, ספרייט, ליקר תפוזים ודבש בקנקן זכוכית עד שהדבש מתמזג עם הנוזלים.
2
מוסיפים נקטרינות, פטל וקרח ומערבבים. מגישים מייד.
טיפ: קרח מרוסק בקלות
רוב הבלנדרים, גם הטובים שבהם, לא מצטיינים בריסוק קרח. הדרך הטובה ביותר היא להכניס את הקרח לשקית עבה (ועדיף אפילו שקית בתוך שקית) ולהכות קלות במערוך עד שמתקבלים פתיתי קרח.