מרגע ערבוב החומרים היבשים עם הרטובים תהליך התסיסה מתחיל, ולכן יש ליצוק את הבלילה לתבנית ולשלוח מייד לאפייה בתנור.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-175 מעלות ומשמנים תבנית.
2
מערבבים קמח, סוכר, אבקת אפייה, קינמון, ציפורן וג’ינג’ר בקערה גדולה.
3
מערבבים בקערה אחרת רסק תפוחים, שמן קנולה וסילאן.
4
יוצקים את תערובת הסילאן לתערובת הקמח ומערבבים לתערובת אחידה. יוצקים לתבנית ומחליקים.
5
אופים 35-30 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש עם פירורים לחים.
6
שומרים מכוסה מחוץ למקרר עד 3 ימים.